TAK TIL

** Scarlett Johansson **
Tak Scarlett for at dele dit talent og lidenskab med os alle. Næsten alle film, du medvirker i, rører noget dybt inde i mig, tak! Uden dig ville denne side slet ikke eksistere!

** Julio **
Tak for samarbejdet på denne side og for at forsyne siden med en spansk oversættelse. Det gør siden meget speciel! Også tak for den venlige kontakt

** Katrine, Rossella, Olivier **
Thanks for offering your free time and talent for additional translations of this site. Thanks also for the always lovely emails. Thanks for waiting until I put your work online.

** David Frazer **
Tak for uploadingen af nyheder osv. Gennem august 2002- juli 2003. I næsten et år var du min eneste grund til at holde den her side mere eller mindre up-to-date.

** William **
Tak for opsættelsen af dine Edgescans Series – og for at lade mig bruge dine Scarlett Scans. Uden dig ville der være mange mindre magazine scans. Også tak for linket til min side.

** Ali **
Tak fordi du sendte mig så mange kvalitetsbilleder af Scarlett ved offentlige arrangementer og nogle andre billeder! Det betyder meget for mig.

** Ruth **
Tak fordi du oploadede så mange kvalitetsbilleder af Scarlett ved offentlige arrangementer! Hvad ville galleriet ikke være uden dig?

** Mariana **
Tak fordi du sendte mig så mange ikke offentliggjorde billeder af Scarlett og nogle watermark-free billeder. Jeg elsker de sjældne billeder!!

** George Russell **
Mange tak fordi du deler dine tanker om Scarletts optrædning og film, som hun har medvirket i, med mig. Det vidste at være til stor nytte i sektionerne med film, jeg ikke selv har set. Og i bund og grund for dine kommentarer mig til at tænke lidt mere om temaet i filmene.

** Steven Flores **
Tak for at skrive så mange kvalitets referater – både for film, soundtracks og bøger relateret til Scarlett. Og også en stor tak for at informere mig om nyheder osv.

** Lance Montano **
Tak fordi du finder selv de mest gemte artikler på nettet og sender linkene til mig. Jeg sætter stor pris på det – det sparer mig en masse tid. Undskyld jeg ikke uploader det hele med det samme.

** Jmanin **
Tak for alle dine fantastiske screen caps. Jeg er sikker på, at alle dem derude, der ikke er i stand til at se Scarlett på TV (og helt sikkert også dem, der er) er meget taknemmelige!

** Roger Estrada jr **
Tak fordi du maskinskriver artikler fra lokale aviser osv. Og lad os ikke glemme dine hyppige updates af nyheder.

** Fabio **
Tak fordi du sender mig sjældne billeder og fotografier. Jeg er meget ked af, at jeg for det meste ikke bruger dit materiale med det samme. Men det er ikke spildt, lover jeg.

** Krzysztof **
Tak fordi du laver wallpapers og for at holde kontakten med mig. Det føles rart at modtage tyske emails relateret til Scarlett. Også tak for alt det andet du har hjulpet mig med.

Denne side er ikke nødvendigvis færdiggjort. Hvis der er en, der mener, at han eller hun også skulle være på den, så bare mig. Også rækkefølgen af nævnte mennesker, har ingen betydning af, hvor hjælpsomme de er.


« back
home // scarlett // multimedia // dig // siden // web

Disclaimer // Contact
Translation by Katrine
Site owned by Maria, run by Maria & Staff 2001-2005
View this site in: English // Deutsch // Español // Dansk // Italiano // Français