QUOTES

Om hendes skuespil
Da jeg var 3, plejede jeg at fortælle min mor, at min hjerne brændte efter at få lov til at spille skuespil.

Om begyndelsen af hendes karriere
Jeg startede med at spille skuespil, da jeg var 7. jeg havde et par replikker i det her stykke, der hed Sophistry med Ethan Hawke. Jeg studerede på Lee Strasberg instituttet, og det gav mig virkelig en mulighed for at optræde foran et 'live' publikum. Der er helt sikkert en forskel mellem det og så at arbejde med film... ligesom om, at du kan lave en fejl på film og så ikke bekymre dig om det.

Om hendes egen ting
Jeg vil, at jeg altid er i stand til at gøre ting, jeg har en passion for. Jeg vil altid være stolt af mit arbejde. Jeg vil altid være en sand person.

Om konkurrencen mellem skuespillere på hendes alder
Hvis jeg finder noget, så er det bare modnende. Jeg griber det. Den gode ting er, jeg har altid været heldig med andre skuespillere. Jeg kan gå direkte til en skuespiller og sige, ”lad os gøre det her sammen”, og det sker. Hvorimod, hvis det er noget som f.eks. en stor studio film med en masse piger, der slås for den, så er den film, der får mest succes, den oprindelige for den her rolle. Jeg prøver på at ignorere den slags ting. Det er bedre for mig at grave i undergrunden og så poppe op.

Om, hvad der får hende til at bestemme sig for at tage en rolle eller ej
Det vigtigste for mig er, at rollen er en jeg kan spille. Jeg kan ikke spille en cheerleader. Det ville se forfærdeligt ud. Nogle mennesker er gode til det. Jeg tror, jeg kigger efter projekter, der er usædvanlige, film jeg ikke har set før. Også kigger du efter film, som minder dig om film, du kan lide, også hvilken instruktør, der skal arbejde på den. Hvor den bliver optaget?

Hvordan en film skal være
Jeg elsker, når du ser en film, og når det virker som om, at du ikke engang er i biografen, men at du er lige netop der sammen med skuespillerne, i deres verden, og at du gennemgår deres oplevelser sammen med dem. Det er det jeg håber at opnå, når jeg ser en film, og jeg håber, det er det, folk oplever, når de ser en film – en hvilken som helst film – som jeg medvirker i.

Om at lave uafhængige film
Når du laver en uafhængig film, er det mere som om, at du gør det kun på grund af, at du elsker det at lave film, hvorimod mange af de gange, hvor du plejer at lave store budget-film, er det mere om at indtjene pengene igen, og at få folk til at blive berømte.

Om success
Jeg vil have, at min karriere skal være fyldt med projekter, som jeg har det sjovt med at lave, og som jeg føler mig følelsesmæssigt knyttet til, og som jeg har en passion for. Det at blive en stor stjerne derimod, det eneste gode ved det er den magt, du får i den branche. Du kan arbejde på de der projekter du virkelig har en passion for, og du behøver ikke at tage jobs bare for at arbejde.

Om at være moden
Jeg er den slags person, der ikke finder mig i en skid. Gør det mig mere usædvanligt moden? Jeg ved det ikke. Jeg tror du modnes med erfaringer, og hvordan folk ser dig og din modenhed afhænger af, hvornår du får de erfaringer. Hvis du får dem i en alder af 13, vil du se meget moden ud, og hvis du får dem, når du er 75, vil du se umoden ud. Jeg tror, jeg var født med en god opfattelse af mine omgivelser og en opfattelse af andre mennesker.

Om hendes stemme
Jeg er så træt af at høre casting instruktører spørge, om jeg har en øm hals. Folk, som har sagt, at min stemme er særpræget, den er usædvanlig, de folk har altid være meget tætte på mit hjerte.

Om børne-roller
Desværre, fordi det er voksne, der skriver de her manuskripter, er det hårdt. Problemet er, at voksne portrætterer børn som 'center-rotter' og ikke seriøst, alt i alt er vi bare som små voksne og også folk med følelser. Børn og teenager bliver bare aldrig portrætteret med nogen rigtig dybde. Jeg er træt af at læse latterlige manuskripter om center-elskende teenagere, men vi vil ikke gå for dybt ind i det. Lad os bare sige, at vi har fået nogle virkelig dårlige manuskripter hver uge. Og det her strækker sig fra kæmpe studio projekter til intetsigende projekter; det er bare så smertefuldt.

Om respekt for ældre
Hos folk på min alder, er der ikke megen respekt for de ældre. Men jeg vil gerne tro, at jeg ikke er sådan. Det er så interessant at lytte til, hvad ældre mennesker har at sige. Dine bedsteforældre, dine forældre, det påvirker virkelig, hvordan du ser på tingene.

Om at spille billard
Jeg kan også godt lide at spille billard; det er ca. så ekstrem, jeg bliver. Min kæreste er ligesom min lærer. Selvom jeg faktisk slog ham engang. Det var den mest spændende tid i mit liv.

Om Britney Spears
Jeg er faktisk ikke den slags musiklytter, Britney Spears viser kulturting, men jeg fortalte nogen tidligere, at det ikke er fordi, jeg ikke kender ordene til ”Hit Me Baby One More Time,” det tror jeg, vi alle gør, fordi der er så lidt ord. Jeg har ikke noget imod det, hvis det er det, du vælger at lytte til og være en del af, jamen så vær det.

Om det vigtige ved udseendet
Jeg tror, at jeg på en måde ser andre skuespillerinder være stolte af, hvordan de ser ud og viser det. Det har aldrig rigtig været min stil. Jeg synes egentlig slet ikke, det er så ulækkert eller forkert, hvis du er 18, er du 18, det er din krop, det er din ret til at vise dig selv. Jeg tager ikke rigtig del i det. Jeg kan lide at se godt ud, men jeg mener, at der er måder at gøre det mere smagfuldt på, end bare at gå rundt i en bikini, lige meget hvor du går hen.


« back
home // scarlett // multimedia // dig // siden // web

Disclaimer // Contact
Translation by Katrine
Site owned by Maria, run by Maria & Staff 2001-2005
View this site in: English // Deutsch // Español // Dansk // Italiano // Français